NUMEROLOGIJA

Pozovite:

+491772072822
+491772073864

Reč numerologija potiče od dve reči: numer (broj) i logos (govor, reč , pojam). Shodno tome, numerologiju možemo da definišemo kao nauku o brojevima, nauku koja se bavi uticajem brojeva na naš život i kao predviđanje koje se zasniva na uticaju i značenju brojeva.

Astrologija i numerologija idu ruku pod ruku. Numerologija predstavlja nauku o brojevima na osnovu kojih je moguće odrediti karakter određene osobe, ukazuje na važne ciljeve koje osoba želi da ostvari u životu, zatim, pruža uvid u sposobnosti, afinitete ili osobine koje ličnost poseduje u vidu njenih osnovnih vrlina ili mana.

Poznato je da se numerologija od davnina tretira i kao svojevrsna veština, tj. analitička metoda korišćenja brojeva prilikom predviđanja važnih životnih događaja.

Šta je NUMEROLOŠKI KOD? 

Numerološki kod predstavlja trocifreni broj koji je sačinjen od BIORITAMSKOG BROJA,  GENERACIJSKOG I LIČNOG BROJA.

BIORITAMSKI BROJ: Sve naše potrebe, navike i osobine po kojima smo prepoznatljivi sakriviene su u našem bioritamskom broju.  Ovaj broj pokazuje kako mi doživljavamo svet i kako drugi doživljavaju nas.  Izračunava se na osnovu datuma rođenja i predstavlja jednocifreni broj ( od 1 do 9).

Izračunavanje bioritamskog broja:  Bioritamski broj se dobija iz datuma rođenja – sabiranjem dana i meseca rođenja, sve dok ne dođemo do jednocifrenog broja.

Na primer, bioritamski broj osobe rođene 16.11.1982. se dobija sabiranjem datuma i meseca rođenja. Dakle, to bi izgledalo ovako: 16 + 11 = 27 = 2 + 7 = 9

Svakim bioritamskim brojem vlada određena planeta:

1 Sunce – energične osobe, pune volje i želje, ali za postizanje ličnih ciljeva

2 Mesec – veoma emotivne osobe, često promenljivog raspoloženja

3 Jupiter – osobe koje zrače pozitivnom energijom, te lako stupaju u kontakt sa drugim ljudima

4 Saturn – veoma realne osobe, koje stoje čvrsto na zemlji.

5 Merkur – snalažljive i inteligentne osobe, kojima je uspeh zagarantovan.

6 Venera – nosioci neodoljivog šarma i harizme. Uvek su zapaženi u društvu.

7 Uran – nestalne, promenljive i nesvakidašnje osobe. Neobične osobe.

8 Mars – vole život i uživaju u njemu maksimalno. Sve rade srcem.

9 Neptun – vrlo komplikovane i zahtevne osobe, koje uvek znaju šta žele. Sa njima je skoro pa nemoguće izaći na kraj.

GENERACIJSKI BROJ: Generacijski broj se dobija sabiranjem cifara godine rođenja, a svaki broj ima svoje značenje.

Uzećemo isti datum kao malopre – 16.11.1982. Generacijski broj je: 1+9+8+2 = 20 = 2+0=2

Svaki generacijski broj ima svoje značenje:

1 Glavne odlike ovih osoba su ambicioznost, želja za moći i uspehom, dobra organizovanost.

2 Osobe sa ovim brojem nisu preterano ambiciozne,  već prihvataju život onakvim kakav jeste-

3 Optimizam, osmeh i ogromna žeđ za životom, glavne su odlike osoba čiji je generacijski broj 3.

4 Osobe od poverenja na koje svako može da se osloni. Međutim, često su žrtve tuđih problema i potreba.

5 Veoma inteligentne i racionalne osobe, koje mogu da ostvare sve što zamisle. Takođe, sklonost avanturama je još jedna bitna odlika.

6 Veoma tradicionalne osobe, koje će na prvo mesto uvek da stave svoju porodicu, partnera i harmonični odnosi.

7 Originalnost je prava reč za ove osobe! Reč je o večnim buntovnicima, ljubiteljima avantura, druženja i promena. Mrze  statičnost!

8 Borbenost, ambicija i želja su glavne osobine osoba sa ovim generacijskim brojem. Međutim, skloni su odustajanju na prvi znak prepreke. Zbog toga često menjaju ciljeve.

9 Osobe od poverenja! Reč je o snažnim, upornim i vrednim osobama, koje će, polako ali sigurno, dostići sve što su zamislili.

 

LIČNI BROJ određuje vaše urođene osobine.  Izračunava se sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja.

Dakle, lični broj osobe rođene 16.11.1982. predstavlja zbir bioritamskog i generacijskog broja – sabiramo 9 i 2 = 11 = 1 + 1 = 2

1 Izdržljivost, upornost, pouzdanost, dovitljivost, genijalnost. Mogu biti licemerni, netolerantni i oholi.

2  Pravičnost, osećajnost, uvek znaju šta žele.  Mogu biti bahati i koristoljubivi.

3 Harizmatičnost, šarmantnost, duhovitost, poslovna pronicljivost , komunikativnost i rganizovanost. Loše osobine trojki su: Sklonost brzom odustajanju.

4 Zdrav razum, praktičnost, društvenost i stalna želja za harmonijom u odnosima. Previše se vezuju za osobe i stvari, te često budu povređene i izmanipulisane.

5 Uglavnom vode veoma aktivan i uzbudljiv život. Skloni su različitim ljubavnim i životnim avanturama, a mogu biti i veoma tvrdoglavi i bezobzirni.

6 Veoma poštene, ljubazne i empatične osobe. Imaju veoma dobro i čisto srce, te im je teško da opstanu u svetu kakav znamo. Mogu da budu veoma tvrdoglavi i zahtevni – od svih očekuju da se ponašaju savršeno kao i oni sami.

7 Mudrost, ravnoteža i trajnost su glavne odlike Sedmice. Osobe čiji je ovo lični broj su veoma inteligentne, imaju jaku intuiciju, odišu snagom i odvažnošću.  Mogu biti zatvorene u sebe i preterano nerzozne.

8 Sjajne organizacione sposobnosti, veoma su mudre, pronicljive i inteligentne. Međutim, retko koja osoba sa ovim ličnim brojem postigne veliki uspeh – pre svega zbog lenjosti i neodgovornosti.

9 Izražene mentalne i spiritualne moći, razumevanje sebe i drugih, poštenost i požrtvovanost.  Mogu biti veoma zatvorene i nedisciplinovane.

 

Pozovite:

+491772072822
+491772073864